vrijdag 11 december 2009

Weekendje weg

Gisteren was Fedor vreselijk lief. Hapte totaal niet, of was dan te corrigeren. Ws dan toch al die tijd last van zijn oor, want je mocht eigenlijk niet echt aan zijn koppie komen. Gister weer een heel stuk in de Gorzen gelopen en daar heeft hij heerlijk met andere honden gespeeld. Bezoek gehad van Annemiek en Claudia, waarbij hij een mooie buffelleren ring en een pluche octopus heeft gekregen. De octopus (okki) is het helemaal. Daar loopt hij nu de halve dag mee rond te slepen. Hij struikelt af en toe over de tentakels, wat erg leuk is om te zien :-).
Gisteravond zijn we naar Ria geweest. Chantal was er ook met Pauchan. De 2 broeertjes hebben een groot deel van de avond achter elkaar aangezeten. Als de 1 stopte ging de ander gewoon verder. Ze waren op een gegeven moment allebei bekaf. Chantal is toen ook naar huis gegaan, zodat beiden konden slapen. Fedor is ook even flink de les gelezen door Dalton.
Vannacht heeft hij ons helaas niet door laten slapen. Om 4 uur was het weer hevig piepen, omdat hij moest plassen en poepen. We hadden stiekem gehoopt dat hij vanaf nu tot 7 uur niet zou komen.

Vanmiddag gaan we een weekend naar de Veluwe. We nemen de buggy van Ria mee, zodat we lekker met Fedor het bos in kunnen. Daar gaan we oefenen met loslopen (hier is het nog te druk met afleidende zaken, dus hier heeft hij alleen maar aan de (rol)lijn gelopen. Ben benieuwd hoe het gaat en wat hij van alles gaat vinden. Foto's volgen zo snel mogelijk op de website!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten