woensdag 23 december 2009

Tja........

Tja........eens denken wat we hier allemaal kunnen schrijven.........!!!

We hebben weinig en toch ook weer een heleboel gedaan de afgelopen dagen :-). Te beginnen met zondag. Toen bleef het maar sneeuwen, sneeuwen en sneeuwen. Fedor vond het helemaal het einde. Lekker rondspringen en buikschuiven door de sneeuwlaag die maar dikker en dikker werd. Zo door het dolle dat hij een gat in mijn broek heeft gebeten, maar helaas ook in mijn been. Resultaat 2 forse blauwe plekken en een prikgat in mijn been die nu toch licht aan het ontsteken is. Eind van de middag toch naar Spijkenisse (ondanks het weer en verkeersalarm), naar Jolanda, Silvano en Buddy (de labradorpup van 15 weken). Wat hadden die 2 het naar hun zin samen. Heerlijk samen ravotten in de sneeuw. Ze waren de tuin niet uit te slaan!! Buddy was 2 weken geleden ook al langs geweest bij ons en was toen veel groter dan Fedor, nu was het andersom. Fedor heeft hem ingehaald en dat was te merken. Buddy lag toch regelmatig onderop :-).
Maandag was weer gedeeltelijk een rustdag. Fedor heeft lekker bijgeslapen van het spelen in de sneeuw en met Buddy en ik........ik mocht weer werken!!! Toch wel even lekker na 3 weken met Fedor bezig te zijn geweest. Even 8 uur weer totaal wat anders. 's Middags is Remy met Fedor naar mijn werk gekomen. Iedereen was natuurlijk helemaal weg van hem en Fedor.......die gedroeg zich voorbeeldig. Was ook totaal niet onder de indruk van de ambulances en de uniformen die hij zag. Weer wat in de socialisatie wat afgestreept kan worden.
Ook gister mocht ik weer een dagje werken en Remy is met Fedor naar het losloopgebied gegaan. Hij vindt het nog wel heel moeilijk om ons leuker te vinden dan alles wat er om hem heen is, met als gevolg dat hij regelmatig de andere kant oploopt en totaal doof is voor zijn naam. We zijn er wel achter dat het loslopen beter gaat als wij met z'n tweeen zijn, maar dan gaat het lopen aan de lijn ook beter. We zijn nu druk bezig met het oefenen om niet meer onze kleren stuk te bijten en dat gaat steeds beter. Het is al bijna een lief hondje ;-). Remy had hem alleen gistermorgen totaal niet gehoord (ik was al om 6 uur de deur uit) en werd pas om half 10 wakker van een blaffende Fedor. Toen hij benede kwam was het een chaos in de gang. De schoenenkist had hij deels stuk gebeten en alles wat erop stond lag door de hele gang verspreid, maar.....hij had niet geplast of gepoept wat ik wel heel knap vind van hem!! Zolang moeten wachten en het netjes op kunnen houden.......dat hadden we nog niet verwacht. Remy gaat dus ook voortaan zijn wekker zetten :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten