maandag 7 december 2009

9 weken oud

Fedor is nu precies een week bij ons. Het was een week van hoop leren, met name voor ons in dit geval :-). Wat is het moeilijk als je niet bekend bent met het opvoeden van een hond, maar het is ook wel errug leuk!! Als je dat kwispelende staartje ziet als je hem roept of wat zegt dan is je dag alweer goed!
Gister zijn we weer naar een verjaardag geweest, nu in Sint Maartensdijk! We kwamen aan en toen was het best druk. Fedor deed het echt geweldig!! Lag lekker op een hondenkoekje te kauwen en een beetje rond te kijken. Na anderhalf uur werd hij moe, maar het lukte niet te slapen. Hij heeft toen weer zijn bijtsessie laten zien, waarbij de trui van Remy gesneuveld is. We zijn een kwartier later weggegaan (wilden we al gelijk, maar voordat we langs iedereen waren duurde het ff. Wat een aantrekkingskracht heeft een pup dan zeg! Onderweg terug heeft hij heerlijk liggen slapen en we zijn 1x gestopt om hem nog wat water te geven. Dat vond hij maar wat raar in de auto uit een plastic bak, maar buiten een natte deken ging het allemaal prima.
Afegelopen nacht heeft hij voor het eerst doorgeslapen. Hij kwam ons om 10 voor half 8 wakker maken en moest toen ook wel heel nodig!! Op naar de 2e week van veel leren, veel doen en 's avonds versleten zijn (wij dan :-))

1 opmerking:

  1. HAI Fedor,

    Nu zie ik dat jij zelfs al een eigen website hebt!
    Daar kun je wel trots op zijn.

    Groeten Fellow

    BeantwoordenVerwijderen