woensdag 9 december 2009

losloopgebied

Gistermiddag even met de handen weer in het haar gezeten. Ondanks dat we naar de intratuin waren geweest, wilde fedor 's middags niet slapen. Het enige wat hij weer wilde was in mij happen en ook een time-out hielp niet. Hij ging daarna vrolijk verder (en om nou een time-out van 2 uur te doen......) Uiteindelijk ging hij slapen en was daarna weer erg gezellig.
Ik kwam er gisteravond achter dat zijn linker oor stinkt. Vanmiddag even bij de dierenarts geweest en hij blijkt een oorontsteking te hebben. Er zit wat pas in zijn gehoorgang en we hebben nu een zalfje meegekregen wat we 8 dagen moeten doen. Dan zou het allemaal weer goed moeten zijn.
Vanmiddag even bij Mariska langsgeweest om Fedor met de kinderen kennis te laten maken. Dat was geen succes. De kinderen vonden hem een beetje eng (hij was wat druk) en hij werd alleen maar druk en happerig van. Hij liet zich in 1e instantie wel heel rustig aaien, maar al snel sloeg de onrust toe. Ben al heel snel weer weg gegaan. Volgende keer maar eens hier in huis, dat zal ws beter gaan. Op weg naar huis nog even in losloopgebied de Gorzen rondgelopen en daar had hij het helemaal naar zijn zin. Heerlijk door de modder denderen, spelen met andere honden. Hij rende steeds voor mij uit en ook het stofzuigen is dan stukken minder. Hij zag er niet uit naderhand (en poten met water schoonmaken is natuurlijk niet leuk), maar het was absoluut de moeite waard. Morgen maar eens met de rollijn daarheen.

1 opmerking:

 1. Hoi Chantal,
  Vervelend dat Fedor een oorontsteking heeft! Dat schijnt behoorlijk pijnlijk te zijn. Misschien is hij hierdoor wel meer druk en happerig dan normaal.
  Fellow is gisteren voor zijn eerste APK-tje geweest en heeft zijn inenting gekregen. Alles was oké.
  Groetjes vanuit het Zeeuwse,
  Margreeth

  BeantwoordenVerwijderen