donderdag 27 januari 2011

EG examen en speuren

Nou ik ben weer helemaal beter. Gelukkig maar. Die smerige antibiotica is gelukkig ook klaar, want dat was echt niets. Gooide ze het nog over mijn vlees heen ook en ik kreeg gewoon niets anders tot ik het op had. Met veel zuchten dus steeds maar gedaan.

Verder heb ik afgelopen dinsdag EG examen moeten doen. Nu bij een andere hondenschool en..........ik ben geslaagd!!!! Het ging hartstikke goed, alleen de baas moet nog wat dingen leren hahahaha. Vanavond krijg ik mijn diploma. Ben dus best een beetje trots. Over 3 weken gaat de EG2 beginnen en die schijnt echt heel erg leuk te worden. Verder zijn de baasjes aan het kijken voor een cursus speuren. Dat kan via de Leonbergse Reddingshonden Werkgroep, maar dan moeten mijn baasjes steeds naar Ermelo rijden of via DTC Dordrecht waar ik nu ook op school zit. Dan gaan we de Biesbosch in bij Dordrecht. Dus ws wordt het het laatste. Vrouwtje wil via die Leonbergse Reddingshonden wel graag waterwerk met mij gaan doen, alleen zit de cursus voor dit jaar al vol. Staan wel als 1e op de wachtlijst, maar ws wordt dat toch volgend jaar (dan sta ik nl zeker op de lijst). Ben benieuwd!! Misschien dat het dan dit jaar een workshop van een dag wordt. Om even te proeven van het gebeuren.

2 opmerkingen:

 1. He knappe broer.... dat heb je maar weer mooi gedaan, alweer een diploma voor aan de muur. Leuk om te lezen dat je geinteresseerd bent in het speuren en waterwerk. Daar kan je veel energie in kwijt en het is nog superleuk ook. Lekker met de baas samenwerken.
  Grote kus, Fellow

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Broer en zoon en klein zoon en half broer hihihi...

  Hartelijk gefeliciteerd..wij wisten wel dat je het kon!!!..Wij hebben deze maand en volgende maand lekker vrij hihihi..wij mogen genieten van wandelingen en zo ..
  eind volgende maand weer naar de show..das ook leuk hoor
  dikke bere knuffel van ons
  xx

  BeantwoordenVerwijderen