donderdag 25 februari 2010

Nieuwe gebieden bekeken

We zijn met Fedor steeds weer op zoek naar leuke losloopgebieden op acceptabele rijafstand. Deze week kunnen er weer 3 aan het rijtje worden toegevoegd.

Dinsdag zijn we naar de Loonse en Drunense duinen geweest, aan de kant van Udenhout. Wat een supergebied is dit om met honden te lopen zeg. Het is een vrij groot gebied met een deel bos en een deel zandverstuiving waar de honden vrij rond mogen rennen. Helaas is Fedor nog te klein om op de zandverstuivingen te mogen lopen, maar het bos was ook super!!
Woensdag zijn we naar de Elzen in Dordrecht geweest. Ook een heel leuk gebied (randje Biesbosch), alleen hebben we daar maar heel weinig gezien. Fedor kwam 2 puppies uit zijn klas tegen en daar moest natuurlijk even mee gespeeld worden. Dat was langs het water, dus een hoop gespetter. Net toen wij verder wilden gaan, kwam er van de overkant een hond aanzwemmen. Daar heeft Fedor wederom heerlijk mee rondgedarteld in het water en durfde nu tot zijn flanken in het water. Achter dit water ligt nog een heel stuk bos en in het volledige gebied "de Elzen" mogen honden los (behalve het speelstrandje).
Vandaag ben ik even bij de zevenhuizenplas gaan kijken hier in Rotterdam (Ommoord). Ben ook hier niet heel ver gekomen, maar eigenlijk is dit vrij bekend gebied voor mij, aangezien ik daar vroeger altijd in de zomer naar toe ging. Van 1 okt tot 1 apr mogen honden overal los, daartussen mogen ze niet op de strandjes. Ook hier was Fedor direct bij het water en het werd helemaal fantastisch toen hij een voetbal aan de waterrand vond en die lekker voortduwde het water in. Totdat het hem te diep werd. Het gras was nog wel heel erg drassig, maar dat deerde hem ook niet. Al met al buiten het hoogseizoen ook een heel leuk gebied.

En wat voor ons wel leuk is.........WE HEBBEN EEN ECHTE LEO, DIE GEK IS OP WATER!!! (behalve dan de tuinslang)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten