vrijdag 12 februari 2010

Geen beesten meer gezien

Na de ontwormingskuur en het kwijtraken van de grote kluwen wormen heeft Fedor t/m woensdagmorgen vroeg nog een paar dode wormen bij de ontlasting gehad en daarna hebben we niets meer gezien. Hebben nog wel overlegt met de dierenarts of zo'n grote hoeveelheid wormen geen kwaad kon, mede omdat de besmetting dus ws al een tijdje bezig is geweest (en dus de onwikkeling van de wormen). Volgens haar is het niet heel vreemd dat dit gebeurd. We moesten hem even in de gaten houden de dagen erna (om te zien of hij niet alsnog ziek werd) en over 2 weken wederom de kuur geven. Zitten er dan weer wormen in de ontlasting 2 weken later weer de kuur herhalen, totdat er geen worm meer komt. Ziek is ie niet geweest, maar je raakt wel even een soort van gefixeerd op gedrag. Daar kwam bij dat het eten 's ochtends niet geweldig ging en dan ga je je toch afvragen of ie niet nog steeds last heeft.
Het eten 's ochtends gaat nog steeds niet geweldig. Hij eet de helft met stimulatie, maar heeft tot zeker half 12 eigenlijk totaal geen interesse in het etne. De rest van de maaltijden gaat goed, dus mogelijk heeft hij geen honger 's ochtends. Even voorgelegd aan Ria en vanavond gaan we de brokken er niet bij doen. Eens kijken of hij morgen dan enthousiaster is :-)

Remy moet morgen even naar Bergen op Zoom, dus Fedor en ik gaan gezellig mee. Daarna gaan we weer naar het bos bij Bergen op Zoom waar ook Chantal en Ria met Pauchan Dalton en Eska zullen zijn. Gezellig dus!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten