zondag 14 februari 2010

Broertjes!!


Gistermorgen moest Remy even op het kantoor van Ambucare zijn in Bergen op Zoom. We hadden besloten om samen met Fedor te gaan en daarna weer te gaan lopen in het bos bij Bergen op Zoom. Ik Chantal gemaild of zij toevallig ook met Pauchan daar ging lopen. En heel gezellig kwamen ze ook en kwamen Dalton en Eska ook mee.
Vanaf het moment dat ze elkaar weer tegen kwamen was het rennen vliegen stoeien en spelen. Fedor was zeer gecharmeerd van Dalton. Waar Dalton ging, ging Fedor. Dit heeft een paar leuke foto´s opgeleverd. Kortom het was weer genieten. Er lag ook lekker veel sneeuw, dus dat was helemaal feest. Wij vonden het ook geweldig om de 2 grote Leo´s in de sneeuw te zien ravotten. Toen we afscheid hadden genomen van Chantal en de Leo´s hebben wij nog even een heerlijke pannekoek gegeten en zijn met een uitgevloerde Fedor ook weer op huis aangegaan.

Vandaag zijn we met Fedor naar het Liesbos bij Breda geweest. Het sneeuwde weer lekker door, dus hij had het weer prima naar zijn zin. Heeft lekker gespeeld met een aantal honden en gaat steeds beter naar ons luisteren als we verder willen. Het kost af en toe wat moeite en hij moet dan ook af en toe een aantal meters overbruggen om bij ons te komen (hij loopt vaak met de andere honden mee en komt er na 50-100m achter dat wij niet meelopen), maar hij reageert steeds eerder. We hebben nog wel de neiging om hem te halen, maar die mooie bossen, met weinig wegen in de buurt zijn de ideale situatie om het te oefenen. En........dat gaat steeds beter!!

Ook het eten ging vanmorgen super. Wij zijn dus weer helemaal blij!!

1 opmerking:

  1. He broer,
    Jij vindt spelen met andere doggies ook super leuk he..... wat denk je ervan, dit jaar een broertje voor je erbij? Je eigen "Dalton"!

    BeantwoordenVerwijderen