zondag 31 januari 2010

Wandelen met de broers!!
Vandaag was het dan eindelijk zo ver...........wandelen met de broers!! Fellow, Pauchan en Bruno waren ook van de partij met hun baasjes.
We moesten om 11 uur verzamelen bij "het appeltje" in Bergen op Zoom. Eerst koffie en appeltaart met slagroom voor de baasjes en een kauwstaaf voor de broers. Fedor had deze vrij snel weggewerkt en besloot om de kauwstaaf van broer Fellow te gaan jatten. Toen dit niet lukte is hij met broer Bruno een tandengevecht aangegaan onder tafel. Daarna was het dan zover.........lopen in het bos. Al vrij snel mochten alle riemen los en daar gingen ze. Dartelend en spelend door de sneeuw. Koud in het bos besloten de 4 broers om 2 hardlopers de stuipen op het lijf te jagen en gingen daar gebroederlijk achteraan. Die 2 gillen en wij hadden eigenlijk de grootste lol daar om. Vervolgens begon het echten wandelen en ravotten. Er lag genoeg sneeuw, het was heerlijk weer en een prachtige omgeving. De broers hadden het prima naar hun zin en ook alle baasjes. Na de wandeling hebben de baasjes heerlijk pannenkoeken, erwtensoep en andere versnaperingen genuttigd in een warm Appeltje en de broers kregen wederom een kauwbot. Fedor was te moe om daaraan te beginnen en is direct in slaap gevallen onder tafel. Ook in de auto naar huis is hij de hele weg onder zeil geweest en ik moet zeggen dat ook ik wat last had van zware ogen.
Het was zeer geslaagd en erg gezellig en de plannen voor een volgende ontmoeting zijn alweer in voorbereiding!!

2 opmerkingen:

 1. HEY BROER...
  Al uitgeslapen..
  ik had vanmorgen nog weinig zin hoor..
  maar was bere gezellig,
  knuffie pauchan de denneappel jager :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi stuiterbal...
  wat was het een feest he....
  kon het maar elke dag zo zijn,
  wij met zijn viertjes, spelen in het bos en dan moe maar voldaan een lekker botje...
  maar ja, het is hier vandaag huishouddag dus je begrijpt.. ik loop hier wat te stuiteren achter een geel doekje aan, lig steeds in de weg volgens het vrouwtje, mag niet in de stofzuigerslag bijten en mag ook al niet helpen de was uit de machine te halen....
  ik mis je broer!
  Fellow

  BeantwoordenVerwijderen