zondag 17 januari 2010

Dagje weg

Vandaag zijn we een dagje naar de Veluwe gegaan. We zijn heerlijk gaan lopen in het losloopbos bij Bennekom. Geweldig!! Eeen zeer afwisselend bos met brede en smalle paden, bos en hei, kortom erg afwisselend. Hier in Ridderkerk is de sneeuw al helemaal weg, maar daar lag er nog genoeg ondanks de forse dooi. Dat maakte het helemaal mooi. Fedor deed het werkelijk geweldig!!! Hij had alle aandacht voor me en vond mij eindelijk eens een keer interessanter dan een andere hond of een voorbijganger. Zo leuk dat hij op alles wat ik zei reageerde.

Na het lopen zijn we bij pannekoekenhuis 'De Panoramahoeve' gaan eten. Fedor heeft eerst heerlijk op een oor liggen knabbelen onder de tafel en is daarna heerlijk gaan slapen. We zijn nog even bij de geitjes gaan kijken (Remy moest Fedor de trap afdragen, dus maar gelijk een fotootje van hoe groot hij nu is) en daarna was het wel weer meer dan genoeg voor Fedor. Terug naar huis heeft hij heerlijk geslapen en ook nu ligt hij heerlijk te pitten!

Het losloopgebied gister in het Alblasserbos is niet zo goed bevallen. Veel slootjes met matig ijs (waarbij wij allergisch zijn om Fedor los te laten lopen) en ook klein. Besloten dit bos in de zomer nog een kans te geven. Voor nu heeft dat afgedaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten