vrijdag 1 januari 2010

Nieuwjaar!

Allereerst natuurlijk voor iedereen de beste wensen voor 2010!!

Gister hebben we heerlijk met z'n tweetjes doorgebracht. We wilden perse thuis blijven dit jaar om Fedor in zijn eigen omgeving te laten. We waren erg benieuwd hoe hij oud en nieuw door zou komen. De dagen hiervoor werd er best al wat vuurwerk afgestoken hier, maar Fedor vond dat allemaal niet zo boeiend. Gister was het helemaal veel wat er werd afgestoken en de vuurpijlen waren toch wel interessant. Als er zo'n ding de lucht inging, moet je dat natuurlijk zittend gaan bekijken. Sommige knallen waren wel wat eng, maar als wij enthousiast reageerde vond Fedor het allemaal prima. Hij was wel iets onrustiger dan de dagen ervoor, maar er was geen angst te bekennen. Op naar 12 uur dus.
De hele avond heeft Fedor bij ons in de woonkamer gelegen (normaal ligt hij in de gang of keuken). Toen Remy en ik elkaar gelukkig nieuwjaar wenste, kwam Fedor tegen ons aan zitten en we kregen allebei een poot op schoot. We moesten hem even knuffelen en op het hoogtepunt van het vuurwerk lag meneer heerlijk te slapen!!! Geen angst niets.

Helaas is na 2 dagen geen diaree deze weer terug. Gister de hele dag. Het was nog wel wat breiig de dagen ervoor, maar gister was het weer erg dun. We zijn nu toch maar begonnen met de diaree remmers die de da maandag mee had gegeven. Hij heeft nog steeds geen buikpijn (mag nog steeds aan zijn buikje zitten) en ook geen koorts. Eens kijken of deze pilletjes gaan helpen, anders maandag maar weer overleggen met de da. Vind het wel heel knap van hem dat hij het zo netjes aangeeft. Kan me voorstellen dat dat toch wel heel moeilijk is bij diarree. Oke, ik wordt de tuin doorgesleurd als de deur open gaat, maar hij doet het niet in huis! Vanmorgen vroeg was het iedergeval weer minder dun, dus wie weet gaan we nu de goede kant op. Hij drinkt in iedergeval goed en ook de eetlust lijdt er niet onder. Wel jammer dat we nu zijn favoriete knabbels even niet kunnen geven. Dat durven we toch niet aan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten