zondag 3 januari 2010

visite en lopen

Sinds gister gaat het weer beter met de diarree. De tabletjes doen hun werk. Vandaag krijgt hij de laatste, dus nu even duimen dat het goed blijft gaan.

Gister en vandaag weer heerlijk in de Gorzen gelopen. Gister heeft Fedor heerlijk gespeeld met een rhodesian ridgeback van 4 maanden gespeeld. Vandaag kwamen we een (als ik het goed heb) Kraki Ovcar tegen. Die was 9 maanden en was erg lief voor Fedor. Deze was ook wat minder beweeglijk dan de ridgeback, dus voor Fedor ook beter vol te houden. We hebben voor nu ook eindelijk wat gevonden wat hem afleid van het van de grond snaaien, nl de piepkip!! Daar heeft hij de halve weg mee in zijn bek gelopen, behalve als er met een hond gespeeld moest worden.

Vanmiddag kwamen Thomas en Manon op bezoek (5 en 7 jaar). Die hadden Fedor in zijn 2e week gezien toen hij nog heel happerig was en ze waren toen een beetje bang. Nu hebben ze heerlijk met hem zitten kroelen en vonden hem helemaal leuk. En Fedor........die is zo vreselijk lief en zacht met kinderen. Zo leuk om te zien!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten