maandag 4 juni 2012

Logeren en Clubmatch Arnhem

Vrijdag 25 mei werden we aan het begin van de middag in de auto gezet en gingen we naar Hoek. Ik en Ivar gingen logeren bij Thaigo, Toshi, Tafaya, Thaisu en Tiara, want de baasje sgingen meedoen met de roparun. We hebben het echt super gehad daar. Ik werd zelfs met de hand gevoerd, want ik deed net of ik niet wilde eten. Ivar was wat voorzichtig met Thaigo, Tafaya en Thaisu, want die lieten hem duidelijk merken dat hij bij hun thuis niets te vertellen had. Dat was even wennen voor hem, want bij mij heeft ie altijd het hoogste woord.
Baasjes hebben een heel warm, vermoeiend maar gezellig weekend gehad. Het was een roparun die snel ging, die zo warm was dat er medisch geholpen moest worden en door de warmte toch wel extra vermoeiend was. Maar.......ze hebben ook dit jaar de Coolsingel in rotterdam weer gehaald. De dinsdag nadat ze thuis waren gekomen zijn ze ons weer op komen halen. Ikwas super blij. Ivar ook wel, maar die mist nu Tiara wel een beetje. Daar kon ie zo leuk mee spelen.


Gister (3 juni) werden Ivar en ik al heel vroeg in de auto gedaan. Kwart over 7 dat is toch geen tijd voor een leo, zeg nou zelf. We gingen naar Arnhem. Daar was de clubmatch van de LHCN, dus we hebben weer heeeeeel veeeeeel soortgenoten gezien. Maar wat was het nat daar. We hebben bijna de hele dag alleen maar regen gezien. Gelukkig hadden de baasjes en Chantal samen 3 partytenten. Zo zaten we gelukkig toch nog droog. Ivar moest wel in de stromende regen met het vrouwtje lopen en ook het wachten tot alle andere honden waren geweest was zonder enige schuilmogelijkheden. Ze waren dus verzopen. Wat dan frustrerend is, is dat en de keurmeester af en toe niet echt oplettend was en dat je bijna 3 kwartier in de stromende regen staat te wachten, dan de ring weer in wordt geroepen en er dan gelijk weer uit mag, omdat je niet bij de laatste 4 zit.
We waren met een grote groep. Dalton en Pauchen waren er met Chantal, Thaigo, Toshi en Tiara waren met Mrella en Rini. Bieke was er met Jolanda en Orlando en wij dan. Ik ging mee voor de support en Ivar moest meedoen in de jeugd klasse. Wat een ukkie was hij nog zeg in die ring. Echt nog een puppie. Hij is dit keer geen 1, 2, 3, of 4 geworden maar hij had wel een super rapport en een ZG


Rapport van Ivar:
 9 maanden oude reu met leeuwengele vacht
compleet schaargebit en bruine ogen
korrekte hoekingen
goede verhoudingen
goede botten, moeten zich alleen nog ontwikkelen
beweging past bij zijn leeftijd
ZG


Bieke met Orlando


Kleine Thiara die beste pup teef en beste teef werd


luieren (Dalton, Pauchan, Ivar en Fedor)


en luieren (Pauchan, Ivar en Fedor)


schuilen voor de regen


al dat wachten is slaapverwekkend :-)

Vrouwtje heeft ook nog een korte impressie van de dag gemaakt:

1 opmerking:

  1. Geweldig genoten hè in de regen LOL
    volgende keer gaan we voor zon..
    Dikke knuff van de stuiterballen
    xx

    BeantwoordenVerwijderen