zondag 30 mei 2010

Kampioenschapsclubmatch LHCN

Vandaag was de clubmatch van de LHCN. Wij zouden met Fedor meedoen en ook Pauchan, Bruno en Fellow zouden meelopen. Helaas moest Fellow verstek laten gaan. Vanmorgen om iets over 7 in de auto op weg naar Arnhem. We kwamen bijna gelijktijdig met Chantal en Ria aan en het water kwam met bakken uit de hemel. Eerst dus maar even de partytent en strandtent opgezet, zodat we iedergeval een beetje droog konden zitten. Bruno met baasjes kwamen toen ook aan en was het dus even de nummers halen.Toen begon het wachten.

Chantal moest als eerste met Dalton de ring in om met hem een plaats in de erering te bemachtigen. Dit lukte en uiteindelijk is Dalton 2e geworden in zijn klasse. Toen waren eindelijk Fedor, Pauchan en Bruno aan de buurt. Het was een grote groep (12 honden als ik goed geteld heb), dus werd er gesplitst. Pauchan en Fedor zaten bij de eerste groep, Bruno bij de 2e. Pauchan mocht als eerste laten zien wat hij waard was en die doorstond het allemaal prima. Na 3 honden wachten mocht Fedor zijn 1e keuring ondergaan. Hij liet keurig zijn tandjes kijken en ook het in de ring lopen ging prima. Wel werd er op dat moment al gemeld dat het zonde was dat hij een balletje mist. Bruno in de 2e helft deed het ook prima. Toen kwamen de uitslagen. Fedor mocht niet naar de erering. De keurmeester kwam speciaal naar Remy toe. Ze zei dat ze het heel erg jammer vond dat Fedor een balletje mist. Hij had haar voorkeur en ze vond hem de mooiste die erbij was, maar ze kon niet anders dan hem een weinig belovend geven en helaas dus niet naar de erering. Pauchan en Bruno mochten daar wel heen, dus daar was het volgende wachten.

Tot dan was het weer uiteindelijk best nog meegevallen. 2 zware buien, maar ook zon. Daar kwam verandering in met dit wachten. Het water bleef naar beneden komen en het waaide daarbij, dus wij werden kouder en kouder. Op een gegeven moment maar een bakkie gaan drinken binnen om op temperatuur te komen. Toen mochten Fedor, pauchan en Bruno nog even de ring in voor de fokkerijklasse (beste fokker), maar helaas vond de jury The Gardian Angel niet de beste. daarna was het voor Pauchan en Bruno tijd voor de erering en Bruno is uiteindelijk 3e geworden (super). Pauchan is er met de eerste plaats vandoor gegaan. Als fedor door had gekund, had the Gardian Angel toch zeker de eerste 3 plaatsen gehad.

Nu zijn wij aan het bank hangen en doodmoe van een lange dag met veel wachten.
Bijgevoegd is ook het keuringsformulier, waarop ook te zien is dat de keurmeester het helaas vindt dat ze Fedor een weinigbelovend moet geven.
2 opmerkingen:

 1. He knappe broer,
  Dat is een mooi keuringsrapport. Trek het je het 'weinig belovend' maar niet aan, weten zij veel wat je met één bal allemaal wel voor elkaar krijgt!! En trouwens, de tweede is toch onderweg?
  Lees dat jullie een gezellige dag hebben gehad ondanks het kille en natte weer. Jammer dat wij er niet bij konden zijn, had je graag weer even geknuffeld!
  Groetjes aan de baasjes en een grote lebber van Fellow.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hey broer..

  beetje bijgekomen van de show..
  hier wel..tijd voor ons volgende uitje toch ..hahahahahaha..laat onze baasjes maar plannen..

  dikke knuffel pauchan

  BeantwoordenVerwijderen