zondag 16 mei 2010

2e wandeling met het F-nestVandaag zijn we weer gaan wandelen met het F-nest. Bijna alle broertjes en zusjes waren er op Ljomi en Xsera na. Ook pappa Faro en Mamma Bieke gingen mee. Geweldig om al het spul na zoveel maanden weer bij elkaar te zien. Hoe groot ze zijn geworden, de verschillen in kleur en vacht. En dan pappa Faro.......wat een mooie en indrukwekkende Leonberger is dat. Het was de eerste keer dat we Faro in het echt zagen en ik was toch wel onder de indruk van hem. Gelijk even een kiekje van fedor met paps en mams gemaakt!

De broertjes en zusje konden zich weer naar harte lust uitleven. dat begon al met het verzamelen, waarbij er weer lekker met de kaken geklapperd werd. Fedor had het vooral erg druk met Fellow en Bruno. Nadat wij eerst genoten hebben van een heerlijk bakkie koffie met appelgebak (bedankt Luuk) was het tijd om met het hele spul het bos in te gaan. Dat was gelijk in volle vaart achter elkaar aan en natuurlijk met z'n 6-en kleine hondjes de stuipen op het lijf jagen. Halverwege nog een groepsfoto (Fedor was toen toch al aardig moe)en in een wat rustiger tempo terug naar het Appeltje voor de lunch. Ik had verwacht dat Fedor daar gelijk Knock-Out zo gaan, maar nee.......er moest verder gebekvecht worden met Fellow. Waar halen ze de energie vandaan. Wij hebben heerlijk genoten van de lunch en zijn daarna weer op huis aan gegaan. Onderweg heeft Fedor heerlijk liggen slapen en thuis hebben wij nog even lekker met hem meegedaan.

Het was weer een supergeslaagde dag en wederom voor herhaling vatbaar. Maar eerst 30 mei nog. Dan gaan we met Pauchan, Fellow en Bruno naar de clubmatch in Arnhem, waar Floyd ons nog komt aanmoedigen!!

2 opmerkingen:

 1. Fellow was ook een beetje (veel) moe van al dat gestuiter. Was weer een superleuke dag. Tot over twee weken.......F-power!!
  Liefs,
  Margreeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo broer..batterijen weer opgeladen...
  tot snel weer

  poot broer pauchan
  en knuffies van oma jadzia, mama bieke, zussie eska en gekke dalton

  BeantwoordenVerwijderen