donderdag 6 oktober 2011

1e dag en nacht

Nou hebben de eerste dag en nacht met dat kleine monster gehad. Wat een watje is het zeg. Ik vond als pup alles leuk en wilde alles ontdekken. Vooral buiten vond ik het 1 groot feest. Nou Ivar niet hoor. Die protesteert luid buiten en wil alleen maar de andere kant op. De 4 stappen naar de overkant van de weg vindt hij al eng. Mensen die langskomen zijn leuk om te bekijken als ze maar niet te dichtbij komen. Hij loopt wel een paar stappen achter mij aan, maar dan komt hij tot de conclusie dat we de andere kant opgaan ipv naar huis en dan trekt ie weer terug aan de riem.
Ik snap het niet hoor. Buiten is zooooooo leuk. Maarja dat heb ik hem nog niet aan zijn verstand gekregen.

Ik ga hem wel al wat liever vinden. Ben vanmorgen heel even met mijn kop tegen zijn achterpoot aangaan liggen toen hij lag te slapen. Dat vonden mijn baasjes weer erg lief van mij. Ach hij is blijkbaar niet zo stoer als dat ik was (en ben zolang er geen onweer of vuurwerk is) toen ik zo klein was.

1 opmerking:

  1. Hey Broer Ivar lijkt op zijn papa. word ook zo'n beer op sloffen. Wij doen ons ook vaak stoerder voor dan we zijn. hihi..hij word een gentlemen en wij zullen altijd wel buldozers blijven whahahahaha...veel plezier

    En Ivar..doet het maar lekker op je eigen tempo dan kom je er ook..

    bereknuffel van pauchan
    en natuurlijk van Jadzia, Bieke, Eska en Dalton

    BeantwoordenVerwijderen