maandag 23 mei 2011

Een weekje in Frankrijk

Van 7 t/m 15 mei ben ik met mijn baasjes in Frankrijk geweest. Was heerlijk genieten!! De heenreis duurde door mij wat langer, want ik was aan de diaderrie. Er moest dus vaker gestopt worden. Maar toen kwamen we bij het chaletje aan..........errug mooi. Ik had meerdere etages waarvan ik alles goed kon overzien en ik kon 's nachts weer heerlijk bij de baasjes op de kamer. Ik heb me 's nachts ook veel beter gedragen dan de afgelopen vakanties. Ik heb de baasjes dit keer laten slapen 's nachts. Maarja ik wordt nu ook al een grote hond natuurlijk.
We hebben veel gelopen en ik gezwommen. Ik heb koeien, schapen, muilezels en een paard van heel dichtbij mogen zien. 1x zelfs stonden ze op ons pad naar de auto toe. Ik er heel vlug langs met het baasjes, komen er een koe en een paard achter ons aan gelopen. Vrouwtje lachen. Ik vond er niets aan. Vooral koeien zijn maar eng!!
Heb ook nog de schrik van mijn leven gehad. Stond ik lekker te piesen, kwam mijn staart tegen schrikdraad (ik sta nog steeds niet zo stabiel, :bloos:). Ik wist niet wat me overkwam, wilde alleen weg. Vrouwtje had de riem vast, dus die had een gekneusde pink door mij.
Verder besloot ik bij de Lot maar mijn eigen gang te gaan en weg te zwemmen. Baasjes gingen kijken bij een camping voor evt van de zomer en vonden dat ik wel even los kon, zodat ik goed kon zwemmen (het was erg warm die dag). Nou dat vond ik ook en besloot eens wat verder te gaan kijken dan de camping. Ze konden roepen wat ze wilden, maar ik vond toch echt andere dingen interessanter. Heb het baasje zelfs zover gekregen in het water te komen, want ik zwom gewoon steeds weg als ie op de kant bij me kwam. Snel het water in en weer verder. Ik vond het wel leuk, maar baasje kon er niet om lachen.
Zijn nog een soortgenoot tegen gekomen in het staadje Aurillac. Een jong teefje van de franse slag. Leuk ding, maar ik ben toch echt veel knapper.

Baasjes hebben veel foto's gemaakt. Publiceren verliep niet helemaal goed. Na 4 uur uploaden bleek dat het begin van de slideshow de laatste dag is, maar het mag de pret niet drukken. Het is te zien op

http://s1237.photobucket.com/albums/ff477/Fedor09/Voorjaar%20Frankrijk/ (weer even knippen en plakken).

1 opmerking:

  1. Hey broer!
    Wat een prachtig uitgestrekt landschap, mooie gele en blauwe bloemmetjes, leuke huisjes en winkeltjes, smalle wegjes, gezellige terrassen, mooie luchten, indrukwekkende watervallen, helder zwemwater, hoge heuvels hebben ze daar in Frankrijk. En wat een knus chalet (mocht je echt op bed slapen??). Heb je die Franse tak mee naar huis genomen? En ik zag ook nog dat je sneeuw hebt gezien?!
    Ja, broer, ik heb al je foto's bekeken en ben wederom onder de indruk. Vertel je me volgende week over je Franse belevenissen?
    Een hele grote knuffel van je broer Fellow

    BeantwoordenVerwijderen