zondag 20 maart 2011

Dierenpark Amersfoort

Gistermorgen vroeg met baasje en vrouwtje op weg naar Amersfoort. We gingen naar de dierentuin hadden zij mij verteld. Ik geen idee wat dat nou weer was, maar het zou leuk zijn. Nou dat was het!!

Toen we binnenkwamen bleek een dierentuin een plek te zijn waar allemaal verschillende dieren zijn. Het zijn alleen dieren die je normaal niet kan zien. Ze komen uit het buitenland (meestal) en er zijn ook hele gevaarlijke bij. Ik heb zulke rare beesten gezien. Beesten die leken op katten, maar veeeeeel groter waren. Man wat waren die eng. Hoewel eigenlijk was er maar 1 eng. Die was erg in mij geinteresseerd. Klom zelfs tegen het raam op om te kijken of ze bij me kon komen. Dit bleek een tijger te zijn zei het vrouwtje. Brrr eng beest. Baasje heeft het ook allemaal op de foto gezet. Ook heb ik beesten gezien die ze apen noemen. Het lijken harige mensen, alleen lopen ze op 4 poten. Die kwamen bij het glas kijken en als ik dan naderde sprongen ze snel weg. Die vond ik wel erg leuk. Heb een boel gezien. Beesten met 2 bulten op de rug, die ze kamelen noemen, ezels, beesten die heel klein zijn en dan op de achterpoten stokstijf staan. Kortom te veel om op te noemen. Mensen op het park vroegen ook vaak aan mijn baasjes uit welk hok ze mij hadden gehaald. Ze vonden mij op een knuffelbeer lijken. Nou vraag ik je.....!!!!

Iedergeval zoals gezegd heeft het baasje een boel foto's gemaakt en die zijn te zien op: https://picasaweb.google.com/sologyzzmo ... uzqbvx0QE# (wel weer even link kopieren en plakken, want hij doet het zo niet)

Ik vergeet ook helemaal dat we vandaag naar diep in Zeeland zijn geweest. We zijn kennis gaan maken bij mijn logeeradres als baasjes in Londen zijn. Het was helemaal leuk. Grote tuin om in te ravotten. 2 teven en 2 puppies om mee te spelen. Heerlijk gezellig. Ik denk dat ik het daar wel leuk ga krijgen als de baasjes weg zijn. Zeg nou zelf wie wil er nou niet een aantal dagen met 3 mooie vrouwen zitten (oke oke 1 is vééééééél te jong voor mij, maar wel leuk om mee te spelen)!!

2 opmerkingen:

 1. Hey broer, wat heb je veel ondernomen dit weekend! En wat super dat je straks op vakantie gaat naar het mooie Zeeuwse land en dat wel bij je achter-achter familie! Volgens mij wordt dat een vakantie die je niet snel zal vergeten. Mô'k ôôk hè....dat is Zeeuws voor 'moet ik ook hebben'... wel een handig zinnetje wanneer je iets duidelijk wil maken...
  Ook al lees je wat minder over mij op mijn blog... het gaat prima met mij. Met mijn broer Kwabbus gaat het alleen niet goed. Zijn gezondheid gaat de laatste weken hard achteruit en dat geeft de baasjes veel verdriet. Kwabbus kan niet zo ver meer lopen en slaapt vrijwel de hele dag, daarom zijn de familie-uitjes even in de koelkast gezet. Dus ga ik met de baas en Vledder op pad en blijft het vrouwtje met Kwabbus thuis.
  He, de link nar de foto's van de dierentuin werkt volgens mij niet en ik ben zooo benieuwd..
  tot de volgende keer, grote knuffel van Fellow

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Broer

  Wat een leuke foto's
  In juni ga ik mee naar gevaarlijke en enge beesten kijken hoor..
  Enne daar in zeland is het idd heel gezellig..
  tot snel
  poot van je broer Pauchan

  BeantwoordenVerwijderen