zondag 25 juli 2010

Naar het strand met het F-nest

Vanmorgen vroeg moesten Pebbles en ik al mee in de auto. Geen idee waar we heengingen, maar wat bleek........we gingen naar het strand!! Daar aangekomen bleken Bruno, Pauchan en Eska, Silver en Cartouche er ook te zijn!! Dat werd dus SPELEN!!

We begonnen even met een rondje rennen en spelen op het strand, waarna we bij een strandtent naar binnen zijn gegaan. Daar namen de baasjes koffie met Dudok appelgebak! Na even bij te zijn gekomen, gingen we alweer het strand op en hebben we achter meeuwen en andere honden aan kunnen rennen. Heerlijk de zee in kunnen gaan en lekker met elkaar kunnen spelen. Heerlijk om weer een paar van mijn familieleden terug te zien.

Iedereen ging fors aan de diarree. Ze hadden allemaal teveel zout water gedronken. Ik heb nog nergens last van op dit moment :-)

Na een tijdje te hebben gelopen hebben de baasjes bij dezelfde strandtent nog wat gedronken. Pauchan, Eska, Silver en Cartouche gingen daarna naar huis. Bruno, Pebbles en ik zijn met onze baasjes nog even naar de boulevard van Kijkduin gegaan. Daar hebben de baasjes pannekoeken gegeten. Wij hebben alleen maar een beetje op de grond gehangen.

Het was echt een super dagje (ook Pebbles vond het geweldig!)!! Nu liggen we uitgevloerd op de grond en dromen van het strand!!!
Helaas is de lens vettig geworden door al het zout, waardoor wij er wat wazig opstaan :-(

Geen opmerkingen:

Een reactie posten