zondag 18 juli 2010

Bbq-en bij broer Fellow

Gisteravond ben ik met mijn baasjes mijn nieuwe zwembad op gaan halen bij mijn broer Fellow!! Wow wat was dat gezellig!!


Toen ik binnenkwam zag ik als eerste Fellow. Leuk hoor om hem weer te zien na een lange tijd. Eindelijk weer eens iemand op het zelfde niveau om mee te spelen :-).Nadat Fellow en ik elkaar uitgebreid begroet hadden kwamen Kwabbus en Vledder kennismaken. Ik geloof dat Vledder mij in de eerste instantie eng vond, want die sprong zomaar boven op de tafel. Raar hoor een hond op de tafel! Daarna kwam hij wel kijken bij me en snuffelen, maar of hij mij nou aardig vond........ik weet het niet. Hij blafte steeds naar me en dat vond ik dan wel weer een beetje eng.De baasjes gingen lekker aan de wijn en Fellow en ik zijn maar verder gegaan met ravotten. Het was aan niets te merken dat we elkaar al een tijdje weer niet gezien hadden. Het was weer als vanouds.
Toen de bbq aangestoken werd, moesten Kwabbus, Vledder, Fellow en ik in de ren. Dat vond ik wel raar. Zat er ineens een hekje tussen mij en mijn baasjes. Wat wel weer leuk was, was dat je daar tegenop kan springen en dan over de rand heen kan kijken. Kon ik ze nog wel goed zien. De baasjes zaten toen over Fellow en mij te kletsen. Dat we qua kop zo op elkaar leken en ook wel qua dingen die we uithalen. Ik ben wel wat forser dan Fellow, maar Fellow kan wel heel goed springen om kusjes te geven. Jeetje wat komt die hoog zeg!

Na de bbq zijn we nog een rondje gaan lopen met z'n allen en na een bak koffie en ver in het donker ben ik met mijn baasjes weer naar huis gegaan. Mijn nieuwe bad stond als een grote mand achterin de auto en ik heb daar heerlijk in liggen dromen de weg terug naar huis. De baasjes hebben afgesproken dat ze binnenkort een keertje bij mij op visite gaan komen, dus dan kan ik weer heerlijk ravotten met mijn broer. Leuk!!!!!!

1 opmerking:

 1. He broer,
  Was jij vandaag ook de punt-af? Ik heb een groot deel van de dag voor pampus gelegen. Na een verfrissend bad kreeg ik jouw botje... mmmmm... dat was lekker!
  Ik mis je en ik kom snel bij jou langs!
  Knuffel,
  Fellow

  BeantwoordenVerwijderen