zaterdag 17 april 2010

Waterbus en andere dingen!!

Gisteren zijn we met Fedor op de waterbus naar Dordrecht gegaan. Het was errug leuk!! Fedor heeft een tijdje vol verbazing rondgekeken om vervolgens bij ons op de verhoging te gaan liggen. Heerlijk tussen ons in en steeds met een kop of poot op de schoot van 1 van ons 2. Af en toe moest er even over het randje gekeken worden wat die andere "rare" dingen op het water nou toch waren en dan gelijk even heerlijk de wind door de haren te voelen. Geweldig gezicht!! Aan boord had hij natuurlijk weer de volle aandacht en ook in Dordrecht werden we regelmatig aangesproken dat Fedor zo'n mooie hond was en wat voor ras het was. Streelt onze ego ook weer :-).

Donderdagavond moest Fedor even alleen blijven, want wij hadden een etentje. Erg gezellig, maar Fedor kon niet mee helaas. Hij heeft zich iedergeval niet verveeld toen wij weg waren, want toen wij thuiskwamen bleek hij de prullebak open te hebben gemaakt en alle doosjes en stukjes karton etc eruit te hebben gehaald en daar mee was gaan spelen. Door de gang en keuken, maar vooral op zijn eigen plaats lag karton verscheurd en Fedor lag ons bij thuiskomst aan te kijken van "leuk he baas, kijk eens wat ik allemaal heb". Het was bijna een grijns op dat zwarte snoetje van hem. Gelukkig heeft hij daarna geen diarree oid gehad, dus ws geen verkeerde dingen vergeten. De prullebak gaat nu dus achter een deur als wij weggaan!!

Gisteren ook maar eens gewogen, aangezien Fedor vorige week donderdagavond naar meer voer is gegaan (na een woensdagmiddag van voortdurend kotsen). In een week tijd is hij weer 2,2 kg aangekomen en weegt nu 41 kg :-0.

Zelf zit ik op het moment in de ziektewet. Chronische klachten van mijn re pols. Maandag as wordt er een MRI gemaakt en de 28e ga ik horen hoe en wat. Ik ben voorlopig tot 1 mei uitgeroosterd en sta op ziek. Wel erg lastig hoor, want als Remy werken is moet ik met Fedor in de wijk rondlopen, aangezien ik de loopplank voor Fedor niet uit kan schuiven en Fedor niet zelf in de auto kan/wil springen. En de wijk is zo niet leuk!! Leuk voor een kort rondje, maar niet om uitgebreid in te lopen. Daarnaast moet ik dan ook nog regelmatig mijn re hand gebruiken. Alle honden moeten hier aan de lijn (nergens een losloopdeel) en met alleen links hou ik Fedor niet als hij een andere hond ziet. Dus met 2 handen aan de lijn hangen. Zal blij zijn als ik weet wat het is, wat er aan gedaan kan worden en vooral blij als het gewoon over is!!!

3 opmerkingen:

 1. Hallo ZWARE Broer,
  Begrijp ik het goed?! Wordt jij een waterrat of ga je door voor dolfijn?
  Wil je een beetje voorzichtig doen met Chantal nu ze een beetje geblesseerd is?
  Knuffel namens Vledder, Kwabbus en mijzelf,

  Groeten vanuit Zeeland,
  Fellow

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey broer

  Papa wil ook een keer mee wandelen..
  dan kan je ook op de foto en als mama dan ook kom word het een mooi familie potret!!!
  tot snel weer
  knuffie pauchan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Fedor

  Je papa kijkt er zeker naar uit om ook jou eens te ontmoeten hoor! ;)

  knuffel

  papa Faro

  BeantwoordenVerwijderen