maandag 26 april 2010

Op visite en op dieet

Afgelopen zaterdag zijn we op koffiebezoek bij Ria geweest. Chantal was er ook met Pauchan, dus het was weer erg gezellig. Fedor heeft lekker lopen ravotten met Pauchan, heeft zijn moeder weer gezien en was wat teleurgesteld in grote vriend Dalton. Die wilde niet met Fedor spelen en wilde eigenlijk even helemaal niet zoveel van Fedor weten. Die vond het allemaal maar veel te druk dat gestuiter om hem heen.

Fedor gaat ook op dieet. Waren we iets meer dan 2 weken geleden naar 1kg vlees per dag gegaan......we gaan nu weer terug naar 800 gr vlees per dag (en dan natuurlijk nog de handjes brokken die erbij horen). Fedor woog afgelopen vrijdag 43 kg (2,1kg per week aangekomen) en wij begonnen zelf het idee te krijgen dat ie wat aan de dikke kant aan het worden was. Tevens blijft hij vrij makkelijk door zijn pootje zwikken en dan lijkt het me ook voor dat pootje niet bevoordelijk als Fedor te zwaar is/wordt. Dit zaterdag gelijk even overlegt met Ria en die gaf aan dat het goed is als we even naar minder voer gaan, zolang Fedor maar niet af gaat vallen. Dat is dan weer niet de bedoeling!!

Ik zelf zit voorlopig nog thuis. Vorige week maandag de MRI gehad en daar krijg ik woensdag de uitslag van. Dan gaan we dus pas verder horen hoe en wat. Afwachten dus!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten