zondag 4 november 2012

Dogshow Bleiswijk

Vanmorgen was het weer vroeg dag. Ivar en ik werden al om 8 uur in de auto gezet. We gingen naar Bleiswijk waar de dogshow plaats vond. Ivar ging weer een show lopen.

Daar aangekomen was het weer een feest van herkenning. Chantal en Ria waren er met Dalton en Bolke (Ivar was gelijk weer helemaal verliefd op Bolke, zijn grote liefde en stond maar te blaffen en te miepen naar d'r) en Mirella, Rini en Anita waren er weer met Tiara. Een gezellig groepje dus.

Rond 11 uur was Ivar aan de beurt. Hij werd uitmuntend 1 met een super rapport en mocht later nog de ring in voor beste reu. Tevens had hij zijn eerste jeugd CAC binnen. Super dus!!

Zeer mooie jonge hond. Excellent hoofd en oor aanzet. Solide botwerk met goede borstdiepte. Goede toplijn en achterhand. Loopt erg mooi. Komt overeen volgens het ras. 1 uitmuntend res. CAC

(Quality Young dog. Excellent head and earset. Solid bone with the depht  of chest. Well builded in topline and rearquarters. Moves really well. Covers the grome. 1 excellent res. CAC)
Helaas vergat het vrouwtje hier bij het bordje 1 te gaan staan, dus daar is geen foto van.

Hierna was Dalton aan de beurt. Ook hij ging lekker, alleen zag de keurmeester dat hij af en toe wat mankte met een voorpootje. Hierdoor kon hij geen uitmuntend krijgen (ook al vond de keurmeester hem erg mooi). Hij werd 4e met een zeer goed. Voor ons blijft Dalton gewoon uitmuntend

Toen moest Ivar met nog 3 andere reuen weer de ring in. Hij werd 2e beste reu en behaalde hiermee zijn 1e res CAC. Wij zijn super trots op ons ukkie :-).


Vervolgens mochten achtereenvolgens kleine Tiara en daarna Bolke de ring in. Ook zij deden het goed, al vond Bolke het overal gezelliger dan in de ring waar zei stond en had dus niet veel zin om lekker mee te lopen met Chantal, maarja wat wil je als er zo'n stuk langs de kant zit :-) .

Tiara

Bolke

Kortom het was een gezellig dagje met mooie rapporten voor iedereen en een mooie plaatsing voor mijn grote vriend!

Fedor

2 opmerkingen: