vrijdag 13 april 2012

Ivars zusje Bieke

We zijn weer een paar weekjes verder en die kleine hier groeit als een gek. Nog even en hij is net zo hoog als ik. We schelen ook nog maar 25 kg :-). Ik vind hem wel nog steeds erg lief hoor en we maken genoeg mee met z.n tweetjes.

Afgelopen weekend bv. Toen kwam Ivars zusje gezellig bij ons lopen in het losloop gebied. Wordt ook al een mooie dame en we hebben een hoop lol gehad. Ook kwam mijn grote liefde Kyra langs. Kijk maar een hieronder hoe mooi wij samen op de foto staan.
2e paasdag kwam Macho een dagje logeren. Dat was wel weer even wennen. Het blijft een drukte makertje die graag bij mijn baasjes zit. Ik heb hem dus wel even laten weten dat ik de baas ben in dit huis. Ik heb niet gebeten ofzo hoor en ook niet gegromd, maar ben wel over hem heen gaan staan. Hij moest ff zijn plaats weten. Ivar vind hem wel wat druk. Die houdt zich een beetje afzijdig van Macho. Verder was het wel weer gezellig om mijn vriendje langer dan een uur te zien. Baasjes hadden het erover dat hij nog een keer een paar dagen komt en als dat goed gaat komt hij van de zomer 3 weken. Best zwaar voor de baasjes, maar leuk voor ons.

1 opmerking:

  1. jullie hebben het erg naar je zin zo met elkaar en al jullie vriendjes.
    Gezellig hoor
    Over een paar weken loop ik ook mee in de loonse en drunense duinen.
    Tot dan knuffel Bruno

    BeantwoordenVerwijderen