maandag 19 september 2011

Vakantie en nieuw vriendje erbij

Het is alweer een tijd geleden dat mijn vrouwtje wat neergezet heeft in mijn blog. Het was ook best druk de afgelopen weken. Werken, nadenken, vakantie en nu weer regelmatig naar Poortvliet.

We zullen maar eens beginnen met de vakantie:

Deze was in 1 woord SUPER en ook veel te kort. We zaten bij het plaatsje Millau, ruim 250 km onder Clermont-Ferrand. We hebben super weer gehad, de eerste dagen zelfs veel te warm (38 gr). Maar klagen doen we niet, want na die mindere zomer hier in Nederland was wat zon toch wel erg welkom. We stonden aan de rivier de Dourbie, dus ik kon elke dag heerlijk zwemmen. Dat heb ik natuurlijk ook meerdere keren per dag gedaan (zeker met die hitte). We hebben mooie wandelingen en tochtjes gemaakt, zijn in Montpellier geweest. Kortom allemaal leuke dingen. Baasjes hebben veel foto's gemaakt. Er is een compilatie van de foto's, maar dan nog missen we daar wat dagen in.
Voor de liefhebber dan ook even de volgende link kopieren en plakken: http://s1237.photobucket.com/albums/ff477/Fedor09/zomervakantie%202011/ (ze staan alleen weer eens niet op de juiste volgorde, dus bij pagina 12 beginnen).
Voor de echte diehards onder ons is er ook nog deze link om te kopieren en te plakken: https://picasaweb.google.com/sologyzzmo/ZomervakantieMillau?authuser=0&authkey=Gv1sRgCMuAuq_Pq9meWA&feat=directlink


Verder komt er 5 oktober een nieuw vriendje voor mij bij.

Hij gaat Ivar heten en is nu bijna 6 weekjes oud. Ik ben al 3x mee geweest toen de baasjes gingen kijken. Wat een drukte makers zijn het zeg. Ze hangen in mijn staart, kruipen over mij heen, maar ik geloof dat Ivar mij wel lief vindt. Ben dus erg benieuwd hoe het is als hij hier bij ons woont. Het is iedergeval een leuk verjaardags kadootje. Ik ben 4 oktober jarig tenslotte. Vorig jaar kreeg ik Borre het konijn en nu dus Ivar.

Vrouwtje heeft nog wat meer foto's online, dus ook deze link even kopieren en plakken: http://s1237.photobucket.com/albums/ff477/Fedor09/Ivar/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten