woensdag 17 november 2010

Versleten

Vrouwtje is helemaal versleten. Naast dat ik natuurlijk hoest en proest (wat overigens sinds gister wat minder aan het worden is), ben ik gisteravond laat zeer fors aan de dunne gegaan. Heb het vrouwtje vanacht dus 5x wakker moeten maken (baasje was werken, dus moest echt haar wakker maken). Jeetje wat had ik het af en toe moeilijk zeg vanacht. Echt buikkrampen en als ik buiten was leek het wel een kraan die open ging, zo hard kwam het eruit zetten. Vrouwtje hangt nu een beetje wattig op de bank. Vond het niet leuk om haar wakker te maken, maar ik kon het echt niet ophouden. Vandaag moest ik natuurlijk haast niet meer. 1x maar. Hopelijk voor mij en de baasjes was dat de laatste keer. Vrouwtje zegt dat het misschien wel van de AB is, omdat ik dat nu toch al ff slik.

Verder lijkt de kennelhoest nu eindelijk aan de beterende hand te zijn. Ik kuch nog heel af en toe en vandaag heb ik ook geen snotdraden meer uit mijn neus lopen. Nog wel wat snotterig, maar lang niet zo erg als de afgelopen anderhalve week. Hopelijk knap ik snel nog verder op.

1 opmerking:

  1. He broer,
    Je blijf maar wat tobben met de gezondheid zo hé. Vervelend voor je en ook zeker voor Chantal (en Remi). Hoop dat je snel weer opknapt!
    Je website ziet er nu echt super uit! Net samen met mijn vrouwtje gekeken naar de filmpjes. Jongen, wat heb je toch een leuk leven. Dus maar snel weer beter worden, dan kan je weer lekker gek doen en genieten van het Leo-leven!
    Liefs van Fellow.

    BeantwoordenVerwijderen