maandag 11 oktober 2010

Bos en strand

Afgelopen weekend was het heerlijk weer, dus ben ik 2 dagen lekker met de baasjes op stap geweest.

Zaterdag zijn we naar Chaam geweest. Ouders van het vrouwtje stonden daar op de camping. Hebben eerst lekker bij zitten kletsen voor de caravan, baasjes met koffie en appelgebak. Daarna rondje camping gelopen, om vervolgens lekker naar het losloopgebied te gaan. Heerlijk is het daar. Alle mogelijkheden voor mij. Heerlijk rennen, graven en natuurlijk zwemmen! Er is daar een heel groot ven en dat is zulk lekker water. Ook nog allemaal rare dingen op de grond gezien. Baasjes zeiden dat dat paddestoelen waren. 1 zag eruit als een soort hoop macaroni. Raar ding. Ik mocht het iedergeval niet proeven van de baasjes.
Zondag zijn we naar het strand geweest. Jeetje wat was het druk!! Zoveel honden om mee te spelen, dat ik niet wist waar ik moest beginnen. Heerlijk pootje gebaad, door het zand liggen rollen en achter een aantal honden gerend. Heb me prima gemaakt. Halverwege zijn baasjes wat gaan eten op de boulevard van Kijkduin en toen weer over het strand terug richting auto. Daar nog tijdje in de file gestaan om de parkeerplaats af te komen, maar ik lag toen al in coma :-).
Nu ben ik aan het bijkomen. Vrouwtje vertelde dat we donderdag weer naar het strand gaan en dan naar Hoek van Holland (omdat ik gister zo goed luisterde op het strand hahaha)

3 opmerkingen:

 1. He Broer, wat is het toch fijn om een leonberger-met-een-leuke-roedel te zijn!!!
  Mijn baasjes zitten allebei in de lappenmand; ze voelen zich ziek-zwak en misselijk. Dus ik pas me een beetje aan en lig gezellig naast/op/over hun op de bank :))
  Liefs, jouw broer Fellow

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hey broer..
  gezellig hè al die uitjes..
  en wij weten allang dat we ons kunnen gedragen alleen laten we dat niet altijd zien hahaha
  tot snel
  berepoot van je broer en de rest van de stuiterballen hier

  BeantwoordenVerwijderen