maandag 30 november 2009

Hij is er!!!!!

Vanmorgen om 7 uur opgestaan (na maar 4 uurtjes slapen :-(). Om half 9 nog even de laatste boodschappen gehaald en toen op naar Poortvliet om Fedor op te halen. We waren er iets na half 10 (normaal zijn we niet zo vroeg, hoe zou dat toch komen :-)). Onder het genot van een bakkie koffie de laatste dingen door besproken, het entboekje gekregen en het contract ondertekent. Om kwart voor 11 Fedor onder de tafel vandaan gehaald en op naar Ridderkerk.
Onderweg was Fedor in 1e instantie vreselijk druk. Wilde graag naar buiten kijken en probeerde naar de voorstoel te komen. Nadat we gestopt waren om hem te laten plassen is hij in slaap gevallen.
Thuis gekomen direct weer even laten lopen zodat hij weer een plasje kon doen. Hij vond alles leuk en interessant (zelfs de trams waren niet eng), maar plassen zat er niet in. Na 15 min maar naar binnen gegaan en uiteraard ging hij toen al vrij snel op de vloerbedekking zitten.
Solo is direct bij hem gaan kijken en wist niet wat hij er mee aan moest. Is het nou eng of leuk, je zag het hem denken. Uiteindelijk is het besluit gevallen dat het (nog)niet leuk is, want Fedor zit steeds achter Solo aan. Gyzzmo heeft even met grote ogen zitten kijken en is naar boven gevlucht.
Het eten zat er binnen 10 sec in, dus weer naar buiten. Fedor was duidelijk onrustig en moest poepen, maar had besloten dit niet buiten te willen doen. Na 15 min is het gelukt in de voortuin.
Daarna was het slaaptijd. De mand en het kleed zijn niet interessant, hij is voor de tuindeur in de keuken in slaap gevallen en heeft daar ruim een uur knock-out gelegen, om bij wakker worden weer naar buiten te gaan voor een plasje. Ook deze keer netjes buiten. Toen was het tijd voor de tuin en Solo opjagen. Dit heeft hij geweten, want Solo heeft toen toch maar de eerste klap uitgedeeld (wat overigens weinig indruk maakte). Tijdje buiten gespeeld en weer geplast. Nu is het weer slaaptijd, al kan hij zijn plekje nog niet helemaal vinden.

1 opmerking:

  1. Hallo Fedor,

    Veel plezier bij je nieuwe baasjes.
    Een knuffel van Fellow, Kwabbus, Vledder en de poesbeesten en Wouter en Margreeth.
    We moeten binnenkort maar eens een reunie plannen....!!

    BeantwoordenVerwijderen